Sukella talveen Aulangolla 4.2.

Tule mukaan koko perheen iloiseen ja reippaaseen talviulkoilupäivään Aulangon ulkoilumajalle!

Päivän aikana pääsee hevosajelulle sekä kokeilemaan rusettiluistelua tai tossulätkää Aulangonjärven jäällä. Ohjaajat opastavat myös lumikenkäilyn saloihin ja lapsille on tarjolla hiihtokoulu sekä talvimaa peleineen ja leikkeineen – sään ja lumitilanteen mukaan. Tapahtuman ajan ulkoilumajan kahvio palvelee punaposkisia ulkoilijoita.

Ohjelma tarkentuu vielä lähempänä ajankohtaa. Tapahtuman järjestävät Lasten Liikunnan Tuki ry / Luonnollisesti Ulkona ja Metsähallitus.

Lämpimästi tervetuloa!

Luonnon päivät 2017 pähkinänkuoressa

  • Luonnon päivät 2017 on neljä luontoon yhdessä menemisen päivää satavuotiaan Suomen kunniaksi.
  • Suomen itsenäisyyden juhlavuonna suomalaiset halutaan saada sukeltamaan talveen (4.2.2017), villiintymään keväästä (20.5.2017), rakastumaan kesäyöhön (17.6.2017) ja juhlimaan Suomen upeinta luontoa (26.8.2017) sata päivää ennen virallista itsenäisyyspäivää.
  • Juhlia voi monella tapaa – järjestä oma tapahtuma, osallistu tapahtumiin tai lähde vaikkapa ystävän kanssa luontoon yhdessä.
  • Kaikki tapahtumat löytyvät osoitteesta www.luonnonpaivat.fi. Tunnelmia jaetaan sosiaalisessa mediassa #luonnonpäivät #suomi100.
  • Luonnon päivät 2017 on virallinen Suomi 100 -ohjelmahanke ja se toteutetaan valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -sihteeristön tuella.
  • Luonnon päivät 2017 tehdään yhdessä – valmistelussa on mukana paljon organisaatiota eri aloilta.
Julkaistu kohteessa Tapahtumat

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>