Kunto- ja terveysliikunta

Sauvakävelyklinikka
Sauvakävelyklinikalla perehdytään sauvakävelyn tehoharjoitteluun. Sauvaloikat ja sauvajuoksut monipuolistavat harjoittelua ja antavat enemmän tehoja sauvakävelyyn. Soveltuu lajista uusia ulottuvuuksia hakeville sekä harjoitteluun tehostamiseksi.

Sauvakävely
Sauvakävely tuo kävelyyn tehoa ja lisää sen rentouttavia vaikutuksia hartioiden ja selän seudulla. Sauvakävelytekniikan opastusta ja lenkkeilyä Aulangon historiallisen kauniissa luonnossa. Haluttaessa voidaan pitää kahvitauko Näkötornilla. Tehokasta ja turvallista liikuntaa kaikenikäisille.

Kävely
Kävely on suomalaisten suosituin liikuntamuoto ja se vaikuttaa edullisesti terveyteen ja fyysiseen kuntoon. Yli kaksi miljoonaa suomalaista ilmoittaa harrastavansa kävelyä. Kävely on helppo liikuntamuoto ja helposti toteutettavassa eikä harrastus vaadi erityisiä välineitä. Jos kerran aiot kävellä, niin mikset kävelisi Aulangon kauniissa luonnossa sekä puistometsässä. Kävely n. 4 km historiallisessa maastossa ohjaajan opastuksella.

Aulankojärven patikka
Suomen ensimmäisen kansallisen kaupunkipuiston sydämessä sijaitseva Aulanko on tunnettu sekä historiasta että luonnosta. Lähde kiertämään Aulankojärveä (n. 7 km) ja koe koko komeus. Matkalla nautitaan kahvit ja paistetaan makkaraa avotulella.

Lumikenkäily
Lumikenkäily on luontoystävällinen keino liikkua talvisissa maisemissa. Lumikengillä pääsee Aulangon elämykselliseen maastoon, metsään ja luonnonrauhaan. Lumikenkäilijä ei tarvitse latuja, vaan pääsee liikkumaan vaihtelevissa mäkimaastoissa jokaisella kelillä. Voimme väittää käsi sydämellä, että Aulangon maasto on kuin luotu lumikenkäilyyn. Tule ja koe! Kaikki retkemme päättyvät kuumaan mehuun.

Maastohiihto
Suksilla liikkuminen talvisessa luonnossa antaa henkisiä voimavaroja arkiseen toimintaamme ja hyvinvointia koko kehollemme peruskunnon parantuessa. Maastohiihto on liikuntalajina hyvin monipuolinen. Maastohiihto kuormittaa suurta osaa lihaksistoamme vaihtelevilla liikerytmeillä maastokohtien mukaan antaen samalla sopivaa työtä hengitys- ja verenkiertoelimistöllemme puhtaassa metsäilmassa.

Avantouinti
Avantouinnilla on todettu olevan useitakin terveysvaikutuksia. Kylmänsietokyvyn parantuessa monet ovat huomanneet pysyvänsä terveempänä. Säännöllinen harrastus alentaa myös verenpainetta. Ohjaajamme perehdyttävät ryhmän avantouinnin terveysvaikutuksiin sekä lajiin harrastamiseen Suomessa.

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>