Joukkuekisailut

Leikkimieliset kisailut
Äly- ja älykkyystehtävät toimivat ryhmän yhteishengen kohottajana ja auttavat ongelmaratkaisutaitojen kehittämisessä. Aina ei suurin, vahvin ja nopein pärjää. Tämän tuokion rakennamme neljän vuoden ajanmukaisesti ja päivän ilmiöitä mukaillen.

Hugon seikkailu
Hugon seikkailu vie sinut 1900 -luvun liikunnan pariin. Rastirata kiertelee Puistometsän maastossa ja näet samalla kaikki merkittävät nähtävyydet. Tästä kokonaisuudesta ei tunnilla selviä vaan aikaa tulee varata useampi tunti.

Pihapelit
Mökkitikka, petanque, kroketti ja frisbee ovat pihapelien aatelia. Näillä kaikille tutuilla mökkipeleillä vietetään hauskoja leppoisia hetkiä ulkona kohtaamisen merkeissä.

Valokuvaussuunnistus
Kartta ja kompassi ovat tässä suunnistuksessa aivan liian yliarvostettuja. Tunnista valokuvista maamerkki, joka johtaa sinut seuraavalle rastille.

Petanque
Pehmeiden arvojen peli, jota voi pelata huvikseen tai tosissaan. Aulangon ulkoilumajan parkkialueella on ratkottu lajin SM-arvoja, tule ja testaa kenttämme.

Ilmakivääriammunta
Annie ei pyssyllä miestä onnistunut nappaamaan. Jos vielä tämän kerran kuitenkin yritettäisiin osua maaliin. Tarkkuus ammuntaa luontoystävällisesti ja tarkasti.

Salkopallo
Pienille porukoille pari pelinä pelattava nopeatempoinen peli. Tässä pelissä hiki irtoaa ja jälkipelit ovat omaa luokkaa.

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>