Hiihtolomalla tapahtuu – viikot 8. ja 9.

Aulangon Ulkoilumajan kahvio palvelee etelä suomen hiihtolomaviikolla 20. – 24.2. (viikko 8.) arkisin kello 10.00 – 16.00.

Kanta-Hämeen hiihtolomaviikolla 27.2. – 3.3. järjestämme myös ohjattua liikuntaa. Tarkempi ohjelma alta.

HIIHTOLOMA 27.2. – 3.3.2017 LIIKUNTAA LUONNOLLISESTI ULKONA

ARKISIN, maanantai – perjantai

Lumikenkäretki kello 10.00

Kokoontuminen Ulkoilumajan edustalla klo 10:00. Kävelemme n. 6-7 kilometrin lenkin, matkalla pysähdytään nauttimaan omia eväitä. Retken kesto n. 2 tuntia.

Retket sopivat kaikille, jotka haluavat tutustua Aulangon retkeilykohteisiin. Retkillä kierretään ohjaajan johdolla mukava lenkki pysähtyen sopivin väliajoin nauttimaan omista eväistä ja nähtävyyksistä.  Retkelle tarvitset mukaan sään mukaisen vaatetuksen, retkieväät ja juomapullon. Retket ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Jos lunta ei ole, lumikenkäretket tehdään sauvakävellen.

Lumikenkiä voi vuokrata Ulkoilumajan vuokrauspisteeltä.

Hiihtokoulu 5 – 7 vuotiaille kello 11.00 – 12.30

Hiihtokoulussa harjoitellaan perinteisen tyylin hiihtoa. Lapsilla tulee olla omat sukset, joissa on kärkisiteet. Lapsen tulisi pysyä itsenäisesti suksilla pystyssä ja osata laittaa sukset jalkaan. Hiihtokoulussa harjoitellaan hiihdon perustekniikoita ohjaajien innoittamana sekä leikitään talvisia leikkejä lasten omalla radalla. Lapset osallistuvat ilman vanhempia. Säävaraus.

Lasten suksipaketteja voi vuokrata Ulkoilumajan vuokrauspisteeltä.

Perhepeuhut kello 13.30 – 15.00

Perhepeuhuissa alle 9 -vuotiaat lapset vanhempineen pelaavat erilaisia pelejä sekä leikkivät pihaleikkejä nauttien talvesta yhdessä. Perhepeuhujen käynnistäjänä toimivat liikunnanohjaajat. Lajit vaihtuvat mutta mukana mm. norsufutis, mehukanisteri curling jne. Ei ennakko ilmoittautumista. Sään mukainen varustus.

Perheretki lumikengillä klo 14.00 – 15.00

Tervetuloa perheiden lumikenkäretkelle! Kokoontuminen Ulkoilumajan pihassa klo 14.00. Ennen retkeä tutustumme lumikenkiin ja lumikenkäilyyn. Lumikenkäily on helppoa, aiempaa kokemusta ei tarvita. Saat meiltä tarvittaessa lasten tai aikuisten lumikengät lainaksi. Retken lopulliseen kestoon vaikuttaa osallistujien jaksaminen, retken pituus on reilu tunti, evästauolla. Retki on ilmainen.

KESKIVIIKKONA KAHVION JATKOAIKA               16:00 – 20:00

SINISENHETKEN HIIHTO klo 17:00 – 19:30

Sinisenhetken hiihto hiihdetään Aulangon järven jäällä keskiviikkona 1.3. klo 17.00 – 19.30. Tervetuloa kokemaan alkuillan sininen hetki Aulangon järven jääladulla. Käärmekallion nuotiopaikalla voi lämmitellä ja nauttia vaikka omista eväistään. Reitillä ulkoroihut ja Ulkoilumajalla kuumamehutarjoilu.

Matkaan saa lähteä omaa tahtiaan.

Jos on kova pakkanen (yli -15 astetta), kova lumipyry tai jäällä on tulvavettä, tapahtuma peruuntuu.

Julkaistu kohteessa Tapahtumat

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>