Aulanko

VAIKUTU JA VOIMAANNU AULANGOLLA

”Olen saanut luomisvoimaa Aulangon kauniissa maisemissa.” – Jean Sibelius

Satumainen Aulanko sijaitsee Hämeenlinnassa aivan Etelä-Suomen suurten kaupunkien läheisyydessä. Aulanko on tarjonnut loistavat mahdollisuuden vapaa-ajanviettoon ja kokoontumisiin jo vuodesta 1883. Samalla Aulanko on tarjonnut paikan uudistua, voimaantua ja irrottautua arjen rutiineista.

Aulangon Puistometsä on perustajansa, Hugo Standertskjöldin periaatteiden mukaisesti avoin kaikille. Aulangon puistometsä on myös osa Hämeenlinnan Kansallista kaupunkipuistoa. Aulanko on lisäksi yksi tunnetuimmista kansallismaisemistamme. Alueen kaunis ja kiehtova luonto eläimistöineen, upeat näkymät ja vaihtelevat ulkoilureitistöt tarjoavat oivan mahdollisuuden nauttia ja liikkua luonnossa. Ja nämä kaikki ovat vain muutaman askeleen päässä Aulangon ulkoilumajasta!

Alueella on viehättävän puistometsän lisäksi tarjolla runsaasti palveluja ja aktiviteetteja, kuten esimerkiksi hotelli, kylpylä, kaksi golfkenttää, vapaa-ajan aktiviteetteja, hyvinvointipalveluja, kulttuurinähtävyyksiä ja erilaisia tapahtumia. Yhdistät helposti tilaisuuteesi meillä myös majoituksen alueella.

Lue lisää Aulangosta >>

 

 

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>