Aulangon Ulkoilumaja

LUONNOLLISESTI ULKONA!
Liikuntaelämyksiä, kauniita maisemia ja puistometsän rauhaa. Näitä kaikkia tarjoaa Aulangon Ulkoilumaja. Ulkoilumajalla voit järjestää itse räätälöimäsi tilaisuuden tai osallistua valmiiseen ohjattuun liikuntatapahtumaan.

Aulangon Ulkoilumaja sijaitsee kuvankauniissa Aulangon puistometsän maisemissa, Aulangonjärven rannalla. Aulangonjärven maisemat, puistometsän rauha ja hiljaisuus, laajat metsäalueet sekä hienot luontokohteet tarjoavat parhaat toimintamahdollisuudet ulkoiluun – halusitpa sitten kävellä, lenkkeillä, hiihtää tai vaikkapa lumikenkäillä.

Ulkoilumajan välittömästä läheisyydestä lähtevät kuntopolut ja hiihtoladut, joista osa on myös valaistu. Valittavana on useita eri reittejä, yhteensä noin 50 km. Kesällä saunojille on oma uimalaituri ja talvisin alueella on avantouintimahdollisuus. Parkkipaikkakin sijaitsee aivan vieressä.

Tilaisuuden järjestämisen vaivattomuus, erinomainen kotiruoka, lyhyet etäisyydet, monipuoliset liikunta-aktiviteetit ja upea kulttuurihistoriallinen miljöö ovat asioita, joita monet kokous- ja liikuntapäivävieraamme arvostavat.

Järjestä tilaisuutesi meillä!

Vuonna 1991 käsinveistetty hirsihuvila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Ulkoilumaja soveltuukin erinomaisesti kokousten, palaverien, juhlien ja erilaisten yritystapahtumien pitopaikaksi. Tupaan mahtuu 60 henkilöä ja saunatiloihin 15 henkilöä. Lisäksi ulkona on koko talon mittainen veranta, ja ulkoilumajan vieressä sijaitseva kota ja sen polttopuut ovat käytössä veloituksetta.

Voimme järjestää tilaisuutesi ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin tilaisuuteen sisältyy tilat, ohjelmat ja ruokailut. Tilamme ovat myös vapaat anniskeluoikeuksista.

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>