Perheliikunta

PERHE ON PARAS – MUISTA SIIS PITÄÄ PERHEESTÄSI HUOLTA!

Perhe voi liikkua yhdessä monin tavoin. Porukalla voidaan puuhailla pihatöissä, hippasilla tai reippaiden siivoustalkoiden merkeissä. Meillä Aulangon Ulkoilumajalla voit puolestaan harrastaa yhdessä perheen kesken mukavaa yhdessäoloa ulkoliikunnan merkeissä. Luonnossa ulkoileminen rauhoittaa ja lievittää stressiä sekä tutkitusti auttaa myös keskittymiskyvyn parantumisessa. Ja tietysti luonto ja siellä liikkuminen auttaa myös ihmisen hyvinvointiin ja kohentaa mielialaa.

Tule koko perheen voimin nauttimaan liikunnan riemusta ja oppimaan uusia leikkejä sekä viihtymään yhdessä! Meillä perheliikuntaan voi osallistua koko perhe ja lähipiiri aina lapsista isovanhempiin ja ystävistä sukulaisiin. Ohjattuun perheliikuntaan voi osallistua sekä erilaisissa ryhmissä ja tapahtumissa että perheliikuntalomilla.

Tulevat perheliikuntatapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme >>

Seuraavassa esimerkkejä perheliikuntatapahtumistamme:

Liikuntaleikit
Liikuntaleikit ovat perheliikuntaa parhaimmillaan. Hipat, kisailut ja pihaleikit vauhdittavat koko perheen hauskaan ja iloiseen ulkoiluun.

Hämärätouhuja
Pimeinä iltoina uutta jännitystä touhuamiseen tuo taskulamppu. Vanhat, tutut leikit tuntuvat jännille taskulampun kanssa. Luontokin näyttää erilaiselle ja pimeänpelonkin voi voittaa.

Perhepeuhut
Perinneleikit yhdistävät eri sukupolvia. Ohjaaja antaa yhdessä toimimisen vinkkejä, joita perhe voi hyödyntää myös omaehtoisessa liikkumisessaan.

Perhesuunnistus
Aulangon puistometsän rantaosuudella koko perheen liikuntarasti rata. Liikuntarasteilla yhteisesti ratkaistavia tehtäviä sekä toimintoja. Tehtävät sisältävät tietoa liikunnasta ja luonnosta.

Perheen hiihtovinkit
Perheen yhteiset hiihtoretket ovat mainio tapa liikkua yhdessä Aulangon kauniissa luonnossa ja hyvin hoidetuilla hiihtoladuilla. Liitämme retkeen monipuolista tekemistä. Lämmin mehu ulkoilumajalla kruunaa onnistuneen hiihtoretken.

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>