PIHABONGAUS päivä 28.1.

Kanta-Hämeen lintutieteellinen yhdistys ry. (KHLY) ja Lasten Liikunnan Tuki ry./ Luonnollisesti Ulkona järjestävät Hämeenlinnan Aulangon ulkoilumajan lintujenruokintapisteellä la 28.1. klo 11-15 Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi ja Birdlife Suomi ry:n pihabongauspäivänä lintujen tarkkailutapahtuman.

Juhlavuoden teemana on yhdessä tekeminen. Näin uskomme myös KHLY:ssä ja Lasten Liikunnan Tuki ry:ssä, sillä jokainen yksittäinen kansalainen tai yhteisö toimii yhteistyössä toistensa kanssa. Suomalainen luonto on yhteinen voimavaramme ja Aulanko alueemme erityislaatuinen luontokohde.

Tule nauttimaan Aulangon upeasta luonnosta ja sen linnuista KHLY:n lintuasiantuntijoiden kanssa. Samalla voit kartuttaa lintutietämystäsi ja saat lajilistan havaitsemistasi linnuista. Paikalla tarjolla lämmintä mehua.

Luontoelämykset koetaan yhdessä. Tervetuloa!

Julkaistu kohteessa Tapahtumat

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>