Aulanko herää 16.4 – puistometsän messut

Aulangon puistometsässä järjestetään lauantaina 16.4 klo 11-15 Aulanko herää -tapahtuma. Tapahtuma on kahdenkymmenen eri toimijan yhteisponnistus. Tapahtuman tarkoitus on tarjota koko perheelle vinkkejä ja ideoita hyvinvointiin ja liikkumiseen luonnollisesti ulkona.

Ohjelmassa on muun muassa rentoutusharjoituksia ja ohjattuja liikuntatuokioita lapsille ja aikuisille, lintu- ja sammalretkiä, luonnon oma kuntosali, HIIT-treeni ja villiyrttitietoutta. Tapahtumassa pääsee myös tekemään luontovisoja, kuuntelemaan musiikkia kansallismaisemassa sekä tarinoita Aulangon salaisuuksista ja  oppimaan geokätköilyn saloja. Tavattavissa ovat myös Ylitalon alpakat. Lisäksi näkötorni on ensimmäistä kertaa avoinna talven jäljiltä.

Aulangon Ulkoilumajalla avautuu pysyvä näyttely Hämeenlinnan olympiahistoriasta. Näyttelyn suurkuvatulosteet vanhoista historiakuvista teetti Ahveniston suojeluyhdistys lahjoitusvaroin.

Kävijät saavat reittikartan, jonka varrella eri pisteet sijaitsevat. Tapahtuma on maksuton ja sopii kaikenikäisille.

Lisätiedot tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/209496036105242/?active_tab=highlights

Julkaistu kohteessa Tapahtumat

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>