Kadonneiden pääsiäismunien metsästys Aulangon puistometsässä 25.–28.3.

Joukko pääsiäismunia katosi mystisesti Hugo Standertskjöldin rakennuttaman Onnentemppelin kätköistä. Saimme selville, että pääsiäispuput ovat piilottaneet munat kävijöiden iloksi Aulangon puistometsään. Mutta emme tiedä, kuinka paljon munia on kadonnut. Pääsiäispuput antoivatkin kävijöiden tehtäväksi laskea, kuinka monta pääsiäismunaa metsän siimekseen on piilotettu.

Vinkkinä pääsiäispuput kertoivat, että munat on ripustettu puihin Aulangon Ulkoilumajan ja Karhuluolan välisen metsäpolun läheisyyteen ja niissä on merkintä LLT. Puput pyytävät kävijöitä ystävällisesti huomioimaan, että munia ei ole tarkoitus kerätä mukaan, jotta mahdollisimman moni pääsee laskemaan niitä.

Tarkkaile puita polun molemmin puolin ja poikkea myös polulta kurkistelemaan metsään. Kuinka monta pääsiäismunaa löysit reitin varrelta?

Vastauslomakkeita on saatavilla Aulangon Ulkoilumajan kahviosta. Lomakkeeseen merkataan, kuinka monta pääsiäismunaa metsästä löytyi sekä omat yhteystiedot. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona perhelippu Flowpark Ahvenistoon sekä pienempiä yllätyspalkintoja.

Vastauksen palauttaneet saavat myös Ulkoilumajan kahviosta kaksi kahvia tai mehua yhden hinnalla. Aulangon Ulkoilumaja palvelee pääsiäisen ajan perjantaista maanantaihin kello 10-16.

Onnea laskentaan!

Aulangon Ulkoilumajan osoite on Linnanen 77, 13210 Hämeenlinna.

Julkaistu kohteessa Tapahtumat

TILAT & VUOKRAUS

Aulangon Ulkoilumaja on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Meillä järjestät illanvietot, polttarit ja häät tai yrityksesi virkistyspäivän ja saunaillan.

Lue lisää tiloista ja vuokrasta >>

VARAA MAJA

Varaa Aulangon Ulkoilumaja juhlia, kokousta, saunomista tai yhdessäoloa varten.

Varaa >>

TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä meille tarjouspyyntö illanvietosta, liikuntapalveluista, yrityksen virkistyspäivästä tai saunaillasta.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>